21 / 05 / 2024

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 24 katlı 3 blok olarak yükseliyor...


Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi bilgileri öncesinde projenin özelliklerini inceleyelim. Proje konum olarak Bağdat Caddesi'nde 5 dakika, metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen pırlanta Göztepe Projesi, Erkan İnşaat imzası taşıyor. Proje 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Toplam arsa alanı 95 bin metrekare olarak belirlenen Pırlanta Göztepe Konutları, 62 ile 290 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede, çocuk oyun alanı, Türk hamamı, kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar banyosu, sauna, yürüyüş parkurları, sosyal tesis, dekoratif havuz, restaurant, modern çarşı gibi alanlar yer alıyor.


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de daire teslimlerinin 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konut fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi


Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul

18 soruda soruda Pırlanta Göztepe projesi!


Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim

Kadıköy Pırlanta Göztepe telefon: (0216) 505 04 34

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com