17 / 05 / 2024

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?

Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 24 katlı 3 blok olarak yükseliyor...


Erkan İnşaat  tarafından konumlandırılmakta olan Pırlanta Göztepe, 2016 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilecek. Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?


24 katlı 3 blok olarak yükselen Pırlanta Göztepe, toplam 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşuyor. Projede dairelerin büyüklükleri 62 ile 290 metrekare arasında değişiyor. 


Pırlanta Göztepe Konutları ödeme planı kapsamında peşin veya banka kredili yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan Pırlanta Göztepe Kadıköy Evleri 95 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lık kısım için firma bünyesinde 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Proje metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?


Proje Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Projenin ortak alanlarında; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, kafe, dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, sosyal tesis, restaurant, buhar banyosu,  gibi alanlar bulunuyor.


Fikirtepe Pırlanta Göztepe nerede?


Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


18 soruda soruda Pırlanta Göztepe projesi!


Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim

Telefon: 444 7 357

Web: www.pirlantagoztepe.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com