29 / 04 / 2024

Evvel İstanbul projesinin sitesi açıldı, ön talep formu yayında!

 Evvel İstanbul projesinin sitesi açıldı, ön talep formu yayında!

Ön talep formunun yayınlandığı Evvel İstanbul projesi toplamda 678 adet daireden meydana geliyor. Evvel İstanbul projesinde satışlar bu ay içinde başlayacak...


678 adet daireden meydana gelen Evvel İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evvel İstanbul projesi Bahçeşehir-Kayabaşı'nda yükseliyor. 


30 ay sonra teslim edilecek olan Evvel İstanbul projesinde daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dizayn edildi. Projenin arsa alanı 40 bin 121 metrekare.


11 ila 29 katlı 8 blok halinde yükselen Evvel İstanbul projesinde satışlar bu ay içinde başlayacak. Evvel İstanbul Evleri'nin www.evvelistanbul.com isimli web adresi açıldı.


Evvel İstanbul'da dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, koridor-hall ve sauna gibi bir çok sosyal imkan yer alıyor. 


Bahçeşehir Evvel İstanbul projesi lokasyon olarak Kayabaşı İlk Öğretim Okulu'na 2,6 kilometre ve Nurettin Topçu İlk Öğretim Okulu'na 2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Evvel İstanbul iletişim bilgisi

Tel: 0216 527 56 19

Web: http://www.evvelistanbul.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com