28 / 03 / 2024

ESSA Flora, Çekmeköy’ün son değerli arazisinde yükseliyor!

 ESSA Flora, Çekmeköy’ün son değerli arazisinde yükseliyor!

ESSA Flora, Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede dört tarafı ormanla çevrili çok özel bir konuma sahip. Çekmeköy’ün ormana komşu son değerli arazisi üzerinde hayata geçen proje 59 adet konuttan oluşuyor.




Çeyrek asırı aşkın sanayicilik geçmişine sahip Sarıoğlu Ailesi, Sateks Tekstil A.Ş. firmalarının da gücünü arkalarına alarak inşaat sektörüne girdi. İnşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlanan Essa Flora’da makete ihtiyaç duyulmadı.

Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede Dört tarafı ormanlarla çevrili 16 dönüm arazi üzerine kurulan ESSA Flora, az katlı bloklardan oluşuyor. Bir çok ortak kullanım alanına sahip projede komşuluk hissinin olduğu butik bir yaşam alanı yaratılmış. Ümraniye’deki plazalar bölgesine ve Ikea, Buyaka, Real ve Meydan AVM gibi alışveriş noktalarına 10 dakika mesafede bulunan ESSA Flora, bir çok eğitim kurumuna da yakınlığıyla ailelerden ilgi görüyor. Doğa Koleji, Alev Okulları, Özyeğin Üniversitesi gibi eğitim kurumlarıyla çevreleniyor.Zemin katı daireler 232m2’ye kadar çıkan özel bahçe kullanımına sahip ESSA Flora’nın üçer katlı bloklarında, her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 150 m2-320 m2 büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerine ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. Alçak katlı tüm bloklar ciddi arsa payına sahip olurken, bahçe kullanımı zemin katı dairelerde 232 m2’ye kadar çıkıyor.İki adet ortak havuz, çocuk parkı, basketbol sahası, yürüme ve bisiklet yollarının yer aldığı projede her dairenin kendine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor.Her türlü konforun düşünüldüğü projede mutfaklarda Linea Decor ve Franke, banyolarda Kale, beyaz eşyada ise Siemens tercih edilmiş.Yüzde 1 KDV avantajı, 120 ay vadeToplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede fiyatlar 4100 TL/ m2’den başlıyor. Daireler 645.000 TL- 1.645.000 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor. KDV oranının yüzde 1 oluşu alıcı ve yatırımcı nezdinde avantaj vaat Projelerinin, bölgede, imara açık son değerli arazide konumlandığını dile getiren şirket yetkilileri, Çekmeköy’de, ormanın içerisinde, doğa ile baş başa olma keyfini ailece yaşamak  isteyenleri satış ofisine davet ediyor.


Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com