25 / 04 / 2024

Elit Royal Residence ile 'ev alma komşu al' dönemi!

Elit Royal Residence ile 'ev alma komşu al' dönemi!

Komşuluk ilişkilerine önem verenler için alternatif yaşa alanlarının tasarlandığı Elit Royal Residence ile 'ev alma komşu al' dönemi başlıyor. Projede daire teslimleri 2014'ün Mayıs ayında gerçekleşecek...


Elit Royal Residence ile 'ev alma komşu al' dönemi başladı. elit Yapı imzası ile Ankara - Çankaya'da hayata geçirilen Elit Royal projesinde satış süreci devam ediyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için özel bir dönem başlatıldı.


35 tane daireden oluşan Elit Royal Residence projesi 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. stüdyo, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin mevcut olduğu projenin 3 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı.


Elit Royal Residence projesinde banka kredisi ile ev sahibi olmak mümkün. Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasına sahip olan projede komşuluk ilişkilerinin önemseyenler için bir çözüm bulundu.


Samimi komşuluk ilişkisi isteyenler için alternatif yaşam alanlarının tasarlandığı Elit Royal Residence ile 'ev alma komşu al' dönemi başlıyor. Dairelerin yanısıra projede ayrıca 5 adet mağaza bulunuyor.


2014 yılının Mayıs ayında daire teslimlerinin gerçekleşeceği Elit Royal Residence Ankara projesi akıllı ev konseptiyle tasarlanıyor. Projede 24 saat güvenlik hizmeti, dairelerde ithal mutfaklar, peyzaj düzenlemesi gibi imkanlar sunuluyor. 


Elit Royal Residence iletişim

Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00 43 

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com