01 / 05 / 2024

Ege Yakası İstanbul!

Ege Yakası İstanbul!

Ege Yakası İstanbul projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 455 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.


Ege Yakası İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Sinpaş GYO'nun butik markası olan Eviya Gayrimenkul imzası ile inşa edilen proje Halkalı Atakent'te Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlandı.


Ege Yakası'da 378 tane daire yer alıyor. 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede bulunan dairelerin büyüklükleri 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. 


Ege Yakası İstanbul projesinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri, 53 ayrı hobi bahçesi yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. 


Ege Yakası İstanbul projesinde bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler, kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları ve restoranlar gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Yüzde 10 lansman indiriminin yapıldığı Ege Yakası İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 455 bin TL ile 931 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Ege Yakası İstanbul iletişim

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com