28 / 03 / 2024

Dünyanın en renkli şehri İstanbul'da yeni bir yıldız yükseliyor!

Dünyanın en renkli şehri İstanbul'da yeni bir yıldız yükseliyor!

"Dünyanın en renkli şehri İstanbul'da yeni bir yıldız yükseliyor!" sloganıyla satış sürecine devam eden Bulvar İstanbul'da fiyatlar 364 bin TL'den başlıyor.


Bulvar İstanbul projesi, "Dünyanın en renkli şehri İstanbul'da yeni bir yıldız yükseliyor!" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Bulvar İstanbul projesinde daire alanları 133 - 276 metrekare arasında değişiyor.  Projede 1.555 tane daire yer alıyor. 



Bulvar İstanbul fiyat listesi

2+1 daireler 364 bin TL

3+1 daireler 475 bin TL

4+1 daireler 629 bin TL

5+1 daireler 1 milyon TL



Bulvar İstanbul ödeme planı

Bulvar İstanbul ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 120 aya kadar taksit yapılıyor. 



Bulvar İstanbul'da çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası bulunuyor. 



Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar İstanbul projesi Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprüye 20 dakika, 11 ihtisas hastanesinin hizmet vereceği dev proje Sağlık Kent’in hemen yanında, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre, metro istasyonuna 1 kilometre mesafede yükseliyor. 



Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim

Telefon: 4446610 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler