26 / 04 / 2024

Tantitoni’den kahve tutkunlarına şeffaf cezve!

 Tantitoni’den kahve tutkunlarına şeffaf cezve!

Renkleriyle mutfaklarda keyifli bir dünyanın kapılarını aralayan Tantitoni, yeni yıla özel şeffaf çaydanlık ve cezveleriyle farklılık arayanlara alternatif oluşturuyor. Çok renkli Tantitoni’den kahve tutkunlarına şeffaf cezve...



Renkleriyle mutfaklarda keyifli bir dünyanın kapılarını aralayan Tantitoni, yeni yıla özel şeffaf çaydanlık ve cezveleriyle farklılık arayanlara alternatif oluşturuyor.  Vazgeçilmez sabah kahvelerinin ve klasikleşen 5 çaylarının sağlıklı hazırlanması için borosilikat camdan üretilen tasarımlar, Tantitoni’de müdavimlerini bekliyor.


Tantitoni cam cezve ve çaydanlıklar, incecik camıyla mutfaklara zerafet katıyor!

Kullanım kolaylığı, farklı tasarımları ile mutfaklarda rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayan Tantitoni, barosilikat camdan üretilen cezve ve çaydanlığı ile mutfağınıza sağlık ve zerafet getiriyor. Isıya dayanıklı borosilikat camdan üretilen tasarımlar, mola zamanlarının vazgeçilmezi oluyor. 


Tantitoni’nin cam çaydanlık ve cezvelerine Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 34 satış noktasından ve www.tantitoni.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.