08 / 05 / 2024

Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?

Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?

Dumankaya Hi-Fit projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Kasım ayında teslim edilecek olan proje 2 kule olarak yükseliyor.


"Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarına değinelim. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 20 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 


"Spor ve sağlık dolu yeni yaşam" konseptli ile tasarlanana Dumankaya Hi-Fit projesi "Evin fit hali" sloganıyla satışa sunuldu. Proje 28 katlı ve 32 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor. 


Dumankaya Hi-Fit projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 630 tane daireden oluşan projede daire fiyatları lansmana özel 99 bin TL'den başlıyor.


200 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Dumankaya Hi-Fit projesi Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 72 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit projesinde Dumankaya IQ akıllı ev sistemleri sayesinde Athletic-O eğitmenleri ile irtibata geçerek evde spor yapma imkanı sunuluyor. Projede teslimler 2016 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. 


Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?

Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Kroki;


Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?


Dumankaya Hi-Fit vaziyet planı


Dumankaya Hi-Fit projesi nerede?


Dumankaya Hi-Fit iletişim

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankayahifit.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler