26 / 04 / 2024

Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı!

Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı!

Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı bilgileri doğrultusunda yüzde 1 peşinat avantajı yer alıyor. Proje Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası Arsası üzerine İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor...


Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı bilgileri haberimizin devamında ayrıntılı olarak yer alıyor. Öncelikler projenin genel özelliklerinden kısaca bahsedelim. 


Kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi sosyal imkanların yer verildiği projede 788 ticari üniteye de yer veriliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunan projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. İnistanbul Gala, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. 


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı


Davutpaşa İnistanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit yapılırken, yüzde 1 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle taksitlendirilme, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor. 


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com