05 / 05 / 2024

İnistanbul Gala konutları ödeme planı!

İnistanbul Gala konutları ödeme planı!

İnistanbul Gala konutları ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası ile Topkapı Davutpaşa'da inşa ediliyor...


İnistanbul Gala konutları ödeme planı doğrultusunda yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısmın yüzde 24'ü teslimde ödeniyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Inistanbul Gala Evleri Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor ve proje 788 adet üniteden meydana geliyor. 


2017 yılı Aralık ayında  daire teslimleri yapılacak olan Inistanbul Gala Topkapı Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tasarlandı. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. 


Inİstanbul Gala Evleri konum olarak; Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre mesafede hayata geçiriliyor. 


Projenin ortak alanlarında; güvenlik, asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, sinema, kapalı otopark, mescit, kreş, basketbol sahası gibi alanlar yer alıyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İnistanbul Gala konutları ödeme planı


- Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 

- Yüzde 1 peşin ödemlerde, kalan yüzde 75'lik tutar taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 

- Yüzde 25 peşinatta kalan tutar için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


Inİstanbul Gala iletişim bilgileri

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome