20 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri ,le ilgili bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz. Projede teslimler 3 yıl sonra gerçekleşecek...


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin sunulduğu Avrupark Bahçekent, Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri nasıl?


3 yılş sonra daire teslimleri yapılacak olan Avrupark Bahçekent Evleri Başakşehir'de konumlandırılıyor. Projede Toki ve Emlak Konut güvencesi de yer alıyor.


79 bin metrekare ars alanı üzerine inşa edilmekte olan Başakşhir Avrupark Bahçekent Evleri toplam 1.394 daire ile 86 adet ticari alandan oluşuyor.


Projede, Türk hamamı, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, tenis kortu, futbol sahası, fitness, piknik alanları, göletler, çocuk parkı, masa tenisi, sauna, buhar odası, pilates salonları, koşu alanları, spor alanlar ve yürüme alanları olanaklar mevcut.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri

1-) Yüzde 5 iskonto, yüzde 30 peşin geri kalan banka kredisi ile ödeniyor. 

2-) 10 bin TL peşinat, yüzde 70 banka kredisi, yüzde 30'su her yıl Nisan ayında 3 ara ödeme şeklinde ödeniyor. 

3-) Yüzde 50 peşinat, yüzde 50'si 30 ay firma bünyesinde faizsiz ödeniyor. 


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ödemeleri ile ilgili detaylı bilgiler için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projedeki konutların daire büyüklükleri 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişim gösteriyor.


Telefon: 444 61 63

Web Adresi: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com