28 / 03 / 2024

Cihan İnşaat Hoşdere projesi Eylül 2017'de satışta!

 Cihan İnşaat Hoşdere projesi Eylül 2017'de satışta!

Projeye en geç 2017’nin başında start vermeyi planladıklarını aktaran Hışır, “Yaptığımız projeleri aceleye getirmeden her ayrıntısını düşünerek planlıyoruz. İnce eleyip sık dokuduğumuz için de şirket olarak bugüne kadar hep iyi ve talep edilen projelere imza attık'' dedi.


15 yılda taahhüt ve konut projelerinde 1 milyon metrekareden fazla inşaata imza atan Cihan inşaat iki yeni konut projesi için kolları sıvadı. Projelerden biri İstanbul Bahçekent’te diğeri Trabzon’da yükselecek.


Emlak Konut’un Hoşdere 5. Etap ihalesini geçtiğimiz haftalarda 156 milyon 500 bin lira hasılat taahhütü ile kazanan Cihan İnşaat harekete geçti. Hoşdere 6.Etap ihalesine de gireceklerini belirten Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, “Bölgeye inanıyoruz. 6. etap 5. etabın devamı niteliğinde daha ufak bir iş olacak. Amacımız 6. etabı da alıp birlikte daha bütünsel bir proje yapmak. Bu nedenle ihaleye çıkacak 6. etabı da istiyoruz. 5. etap için satışa 2017’nin 3.çeyreği gibi başlamayı planlıyoruz. Çünkü önce kapsamlı bir araştırma yapacağız. Sonra projenin çalışması ruhsatı derken benim tahminin satış startı 2017’nin Eylül ayını bulur” dedi.


Trabzon için hazırlıklar hızlandı

Türkiye’nin her bölgesini yatırım için hedefine alan Cihan İnşaat, yabancıların yoğun ilgi gösterdiği Trabzon’da da 200 üniteden oluşan karma bir proje yapacak. Bengi Hışır, Trabzon’a konut ve ticari alanlardan oluşan 200 üniteli proje yapmak için arsa sahipleri ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Kat karşılığı şeklinde yükselecek projede daireler deniz manzaralı olacak.


İlk kazma 2017’de

Projeye en geç 2017’nin başında start vermeyi planladıklarını aktaran Hışır, “Yaptığımız projeleri aceleye getirmeden her ayrıntısını düşünerek planlıyoruz. İnce eleyip sık dokuduğumuz için de şirket olarak bugüne kadar hep iyi ve talep edilen projelere imza attık. Bu da rakiplerimizin bizi taklit etmesini sağladı. Trabzon projemizde de aynı prensiple yola çıkacağız. 


İstanbul’a oranla düşük maliyetten dolayı fiyatlar daha uygun olacak. Biz de yüksek kaliteyi kazan kazan ilkesine dayanarak uygun fiyata satışa sunacağız” bilgisini verdi.


Hedefte yabancı alıcı var

Bengi Hışır, Trabzon’da son yıllarda gerçekleştirilen turizm alanındaki tanıtım ve yatırımların yabancı konut alıcısını bölgeye çektiğini söyledi. Suudi Arabistan ve İran Azerileri de bölgede konut alımını hızlandırdı. Hışır, “TÜİK'in verilerine göre bu yılın ilk 3 ayında bölgede yabancıya yapılan toplam konut satışı 136. Bu sayı geçen yılın aynı döneminde 68’di. Yani yüzde 100’lük bir artış var. Bize de özellikle körfezden bu bölgede yatırım yapmamıza yönelik talepler gelmeye başladı. Trabzon’da inşa edeceğimiz projede konutları yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcılara da pazarlayacağız” dedi.


Web: http://www.cihaninsaat.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler