28 / 04 / 2024

Canpark AVM ile Otel ne zaman açılıyor?

Canpark AVM ile Otel ne zaman açılıyor?

Canpark AVM ile Otel ne zaman açılıyor ve nerede konumlandırılıyor sorularının yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 75 odalı otel ve 105 mağazalı AVM bulunuyor...


Mutlu İnşaat ile Uzman İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Canpark AVM, Ümraniye - Alemdağ Caddesi üzerinde konumlandırılıyor. 18 bin 813 metrekare arsa alanına sahip olan proje toplam 105 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Canpark AVM ile Otel projesinde toplam 105 adet mağaza bulunuyor. 40 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayrıldığı projede 4 bin 500 metrekarelik kısım ise 75 odalı otel için ayrıldı.


Canpark AVM ile Otel ne zaman açılıyor?

Şubat ayının sonunda AVM kısmının açılacağı Mutlu İnşaat ile Uzman İnşaat ortak projesinde otel ise Nisan - Mayıs ayı gibi açılacak. Proje  200 metre caddeye olan cephesiyle dikkat çekiyor.


2 bin metrekarelik otopark alanının yer aldığı Canpark AVM ile Otel projesinde AVM alanı 60 bin metrekare olarak belirlendi. Porojenin altında metro durağı yer alıyor ve böylece ulaşım kolaylaşıyor. 


Ümraniye Canpark AVM ile Otel projesi  Çamlıca'ya 4 kilometre, Ataşehir'e 8 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 31 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Canpark AVM ile Otel ne zaman açılıyor?


Web:http://www.canparkavm.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı