28 / 04 / 2024

Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak?

Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak?

Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. AVM içerisinde 105 adet marka bulunuyor ve 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.


Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtına geçmeden önce projeden bahsedelim... Alemdağ Caddesi üzerinde konumlandırılan proje 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.


Sınırlı sayıda kalan dükkanların kiralamalarının devam ettiği Ümraniye Canpark AVM içerisinde 105 adet mağaza bulunuyor. Proje Mutlu İnşaat ile Uzman İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


200 metre caddeye olan cephesiyle dikkat çekemn Canpark AVM Ümraniye'de kiralamalar 40 dolar ile 120 dolar arasında değişiyor. Proje kapsamında ayrıca 75 odalı otel bulunuyor.


Ümraniye Canpark AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı Şubat ayının sonu olarak veriliyor. Proje konum olarak Çamlıca'ya 4 kilometre, Ataşehir'e 8 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 31 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Web:http://www.canparkavm.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı