18 / 05 / 2024

Çankaya Mahall Ankara ödemeleri!

Çankaya Mahall Ankara ödemeleri!

Çankaya Mahall Ankara ödemeleri doğrultusunda projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Projedeki 64 adet dükkan bugün satışa sunuldu...


Çankaya Mahall Ankara ödemeleri ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanına sahip.


Toplam 246 adet konuta yer verilen Mahall Ankara Projesi, Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan  Çankaya Mahall Ankara Projesi'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor.


Mahall Ankara fiyatlar metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanların da yer aldığı proje Türkerler İnşaat imzası ile yükseliyor.


Projede, restoran ve spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, rekreasyon alanları, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness gibi alanlar bulunuyor.


Çankaya Mahall Ankara ödemeleri


Çankaya  Mahall Ankara ödeme planına göre, yüzde 1 peşinatta, kalan konut bedelinin yüzde 24'ü senet, kalanı ise banka kredili vade imkanı ile ödeniyor. 


Çankaya Mahall Ankara nerede?

Adres: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Ankara Mahall satış ofisi

Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com