19 / 05 / 2024

Mahall Ankara Türkerler fiyatları!

Mahall Ankara Türkerler fiyatları!

Mahall Ankara Türkerler fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Türkerler İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da inşa ediliyor....


Mahall Ankara Projesi'nde konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor. Projede dükkan fiyatları ise 655 bin 415 TL'den başlıyor. Mahall Ankara Türkerler fiyatları ile ilgili bilgiler ise haberimizin devamında yer alıyor.


Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara Evleri'nde ödeme koşulları yüzde 1 peşinatta, kalan konut bedelinin yüzde 24'ü senet, kalanı ise banka kredili vade imkanı ile ödeniyor.


Toplam 246 dairenin bulunduğu Mahall Ankara Projesi'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Proje 40 bin 628 metrekare arsa üzerine konumlandırılmakta olan Mahall Ankara, restoran ve spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, rekreasyon alanları, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness gibi alanlara sahip. 


Türkerler Mahall Ankara Konutları Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Projede toplam 64 adet dükkan 28 Mayıs Perşembe günü açık artırma ile satışa sunulacak.


Mahall Ankara Türkerler fiyatlar


Mahall Ankara Türkerler fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Çankaya Mahall Ankara nerede?

Adres: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Ankara Mahall satış ofisi

Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com