28 / 04 / 2024

Businist Office teslim tarihi!

 Businist Office teslim tarihi!

Businist Office teslim tarihi 2016 yılı içerisinde olarak belirlendi. Fikirtepe Businist Office fiyatları kapsamında ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor...


SVR Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Businist Office projesi İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde konumlandırılıyor. Businist Office teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


2 etap halinde inşa edilen Businist Office Fikirtepe projesinin basın lansmanı 26 Mayıs 2014 (bugün) tarihinde yapıldı. Businist Office projesinin ilk etabı 3 blokta 396 adet ofisten meydana geliyor. 


Businist Office teslim tarihi!


Businist Office teslim tarihi 2016 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. 116 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Businist Office Fikirtepe projesinde banka kredisi kullanılarak ve peşin olarak ofis sahibi olunabiliyor. 


Fikirtepe Businist Office fiyat listesi kapsamında ofisler metrekare bazlı olarak 4 bin dolardan başlayarak, 6 bin dolara kadar yükselen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje lokasyon olarak Fenerbahçe Marina'ya, Marmaray'a, Bağdat Caddesi'ne ve metroya yakın mesafede yükseliyor.


Fikirtepe Businist Office nerede?

Businist Office adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim bilgisi:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com