04 / 05 / 2024

Businist Office satılık ofis!

 Businist Office satılık ofis!

Businist Office satılık ofis? Businist Office adres? Businist Office telefon numarası? Businist Office ödeme planı? Businist Office teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


İstanbul Kadıköy'ün Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Businist Office projesi 22 adet dükkan ve 396 adet ofisten meydana geliyor. Businist Office satılık ofis fiyatları bilgisinden önce projeden bahdedelim.


2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Businist Office projesinde ofislerin alanları 45 metrekare ile 320 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


SVR Gayrimenkul imzası taşıyan Businist Office Fikirtepe'de ödemeler peşin veya banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Businist Office satılık ofis fiyatları 4 bin dola ile 6 bin dolar arasında değişiyor. 


3 blok halinde tasarlanan Fiklirtepe Businist Office projesinde dükkanların alanları ise 60 metrekare ile 380 metrekare arasında farklılık göstren büyüklükte tasarlandı. 


500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Businist Office projesi lokasyın olarak Bağdat Caddesi'ne, Boğaz Köprüsü'ne, metroya, E-5'e, Fenerbahçe Marina'ya ve Marmaray'a uzaklıkta yükseliyor. 


Businist Office nerede?

Fikirtepe Businist Office adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul


Businist Office iletişim bilgisi:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com