03 / 05 / 2024

Businist Office Fikirtepe ödeme!

 Businist Office Fikirtepe ödeme!

Businist Office Fikirtepe ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede ofislerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...


İstanbul'un kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de inşa edilen Businist Office projesi SVR Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Businist Office Fikirtepe ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsetmeye devam edelim.


550 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Businist Office Fikirtepe 2 etaptan meydana geliyor. Satış sürecinin devam ettiği Businist Office projesi toplamda 22 adet dükkan ve 393 adet ofisten oluşuyor.


3 blok halinde tasarlanan Businist Office projesinde ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 320 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje lokasyon olarak Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya ve Marmaray'a yakın mesafede yükseliyor.


Businist Office Fikirtepe ödeme planı:


Businist Office Fikirtepe ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden ofis almak mümkün. Businist Office teslim tarihi 2016 yılı içerisinde olarak belirlendi. 


Businist Office fiyat listesi bilgisine göre ofisler bedeller, metrekare bazlı olarak 4 bin dolar ile 11 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişiyor. 


Businist Office nerede?

Fikirtepe Businist Office adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim bilgisi:

Telefon:0216 360 60 64

Web: www.businist.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com