19 / 04 / 2024

Bursa Prestij Modern iletişim!

Bursa Prestij Modern iletişim!

Bursa Prestij Modern iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede satışa sunulan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...


Bursa Prestij Modern iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Önce biraz projeden bahsedelim... Bursa'da 53 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projeden daire satın almak isteyenler için çeşitli imkanlar sunuluyor.


Bak Yapı tarafından inşa edilen Bursa Prestij Modern projesinde 198 adet daire ve 13 adet ticari birim bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Bursa Prestij Modern Evleri'nde kapalı bay ve bayan yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odaları gibi sosyal olanaklar ve her daireye özel ankastre mutfak ürünleri, beyaz eşya, dekoratif duvar kağıdı, görüntülü intercom sistemi ve bağımsız klima gibi hizmetler sunuluyor.


Bursa Prestij Modern iletişim numarası 444 16 99. Proje hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtına bu numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Projede 3+1 daireler fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.


Bursa Prestij Modern Evleri'nde daire sahibi olmak isteyenler için şu şekilde bir ödeme planı oluşturuldu; Toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşin, kalan daire bedeli banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Bursa Prestij Modern konum olarak Timsah Arena'ya 3 kilometre, Carrefour'a 5 kilometre, Metro Acemler İstasyonu'na 3 kilometre, Çevreyolu'na 2,5 kilometre, Koru Park AVM'ye 6 kilometre, Buski'ye 2,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Bursa Prestij Modern iletişim

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com