19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede daire seçenekleri 2+1 ile 5+1 arasında değişiyor. Peki Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman?


Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Emlak Konut güvencesiyle Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen projede 3 etap yer alıyor. 


Göl Etabı, Bulvar Etabı ve Bulvar Rezidans Etabı bulunan Bulvar İstanbul'da ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat ödendiğinde geriye kalan peşin tutar ve banka kredisi 12 ay sonra ödeniyor. 


Alanları 125 metrekareden başlangıç gösteren Bulvar İstanbul'da daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. ''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla devam ediyor. 


Lokasyon olarak Sağlık Kent projesine, hastane ve avmlere, 3. Köprü bağlantı yoluna, Atatürk Havalimanı'na ve metroya yakın bir konumda inşa edilen projenin Bulvar Rezidans bloğunda  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks daireler mevcut. 


Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman?


Bulvar İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Teslimlerin resmi olarak 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanan projede fiyatlar 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen projenin ortak alanları arasında; şehir terası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, gölet, dinlenme alanları,  yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve spa merkezi bulunuyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi adres:

Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı