23 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir projesi!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesi!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesi Özkar ile Özülke ortaklığıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Projede dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Alternatif konut tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geldiği projede dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 10 oranında peşinat verildiğinde geriye kalan peşin tutar ve banka kredisi 12 ay sonra ödenmeye başlanıyor. 


Toplamda 3 etaptan meydana gelen Bulvar İstanbul'un içerisinde Göl Etabı, Bulvar Etabı ve Bulvar Rezidans Etabı bulunuyor. Projede dairelerin satışları ''şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla devam ediyor. 


Daire teslimlerinin Haziran 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Bulvar İstanbul projesinde Özkar ile Özülke İnşaat imzası yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle yükselen Bulvar İstanbul konum olarak Sağlık Kent projesine çok yakın alanda inşa ediliyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi!


Bulvar İstanbul'un Rezidans bloğunda daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi fiyat listesine göre 2+1 daireler 387 bin TL ile 545 bin TL arasında, 3+1 daireler 433 bin TL ile 559 bin TL arasında, 4+1 daireler 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Proje lokasyon olarak; hastane ve avmlere, Sağlık Kent projesine, metroya, 3. Köprü bağlantı yoluna ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Bulvar İstanbul projesinin sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, şehir terası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, gölet ve spa merkezi mevcut.  


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi satış ofisi adres:

Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı