25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat!

Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat!

Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yeni etap Kule Rezidans için ön talepler toplanıyor. Projede dairelerin 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat bilgilerinden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim.


2016 yılının 2. çeyreğinde dairelerin teslim edilmesi planlanan projede yeni etap Kule Rezidans için ön talep toplanıyor. Tek bloktan oluşan Bulvar İstanbul 37 katlı olarak yükseliyor.


Dairelerin büyüklüklerinin 125 metrekareden başladığı projede satış süreci devam ediyor. Özkar ve Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar projesinde toplamda 165 konut yer alıyor. 


Bulvar İstanbul projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede ortak alanlar arasında; dinlenme alanları, gölet, yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve fitness merkezi gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir güncel fiyat!

2 oda 1 salon daireler 368 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 433 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 670 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler