15 / 05 / 2024

Brooklyn Park, Anadolu Yakası’nın merkezi Yeni Fikirtepe’de!

Brooklyn Park, Anadolu Yakası’nın merkezi Yeni Fikirtepe’de!

Kentsel dönüşüm projesi olan Brooklyn Park'ta teslimler Ocak 2017'de gerçekleşecek. Brooklyn Park fiyatları 405 bin liradan başlıyor...


Brooklyn Park projesi, İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde konumlandırılıyor. Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortalığı ile inşa edilen Brooklyn Park projesinde satışlar sürüyor.


Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Brooklyn Park 13 adet ticari birim ve 731 adet daireden meydana geliyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesinin alanı 14 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Brooklyn Park Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Fikirtepe Brooklyn Park teslimleri 2017 Ocak'ta gerçekleşecek.


Brooklyn Park fiyat listesi minimum 405 bin liradan başlangıç gösteriyor. Brooklyn Park Evleri'nde dairelerin alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


Kadıköy Brooklyn Park Evleri'nde açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları ve buhar odası gibi imkanlar yer alıyor.


Brooklyn Park nerede?

Fikirtepe Brooklyn Park adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy- İstanbul


Brooklyn Park iletişim bilgisi: 

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com