29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance iletişim!

Beylikdüzü Demir Romance iletişim!

28 adet villa, 776 adet konut ve 60 ticari birimden meydana gelen Demir Romance projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance iletişim bilgileri...


Açık yüzme havuzu, bilardo salonları, dinlenme ve güneşlenme terasları, tenis kortu, kreş, diyetisyen hizmeti, yürüyüş yolu, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal donatılara sahip Demir Romance projesi 170 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Beylikdüzü Demir Romance iletişim telefon numarası: 444 2 116 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak karşımıza çıkıyor.


Demir Romance'ta dairelerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Demir İnşaat imzasıyla yükselen projede 22 bin metrekare yeşil alana sahip.


Metrobüse, AVM'lere, okullara, E-5'e yürüyerek 5 dakika, Atatürk Havaalanı'na da 15 dakika uzaklıkta bulunan Demir Romance hakkında merak ettiklerinizi Beylikdüzü Demir Romance iletişim telefon numarasını arayarak sorabilirsiniz. 


Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com