29 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı!

Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı!

Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı projesinde 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başlangıç gösterdiği Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı projesinde teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bekleyen projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı ödeme planı:

Ofis alanlarının 90 ile 120 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunan projede 60 ay vade farksız ödeme yapılıyor.


Suryapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul projesi konum olarak Bayrampaşa Metro İstasyonu'nun yanında hayata geçiriliyor. Proje birçok şehir merkezine de ulaşım kolaylığı sağlıyor. Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci bu bölgeler arasında yer alıyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul Suryapı!


Projenin sosyal alanları ise şöyle karşımıza çıkıyor; spor salonu, fitness center, arşiv odası, sinema salonları, print center, oturma terasları, AVM, hobi ve oyun odası, geniş lobi alanları,  kat bahçeleri, restoranlar, kafeler ve toplantı salonları.


Bayrampaşa Axis İstanbul nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, TOKİ Aksaray kura