16 / 05 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı'nda başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılıyor. Peki dükkan ve dairelerin satıldığı Başakşehir Emlak Çadırı nerede?


"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan Emlak Çadırı projesinde konutlar Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor. 


Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçirilen projede başvurular 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'a kadar alınacak.


31 Mayıs'ta lansmanı yapılması planlanan Başakşehir Emlak Çadırı projesinde daire fiyatları 99 bin TL'den, ofis fiyatları 149 bin TL’den, dükkan fiyatları ise 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Ortak alanları arasında projede 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift fitness merkezi, çift buhar odası ve resepsiyonu , çift saunası, kapalı havuz, tenis kortu ve çift hamamı yer alıyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 220 daire, 10 dükkan ve 10 adet VIP ofis karşımıza çıkıyor. Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde bulunuyor.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı