28 / 03 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen proje, Toki ve Emlak Konut güvencesi taşıyor...


Lokasyon olarak Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede konumlandırılan Bahçeşehir Avrupark Başakşehir Projesi, 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin deamında yer alıyor.


Dev Hayat Park Projesi'ne komşu olan Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri, toplam 1.394 daireden oluşuyor. Projede 86 adet ticari alana da yer veriliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen Başakşehir Avrupark Bahçekent yarırım bedeli 500 milyon TL. Projenin ortak alanları arasında spor alanları, gölet, havuz, yamaç terasları, oyun alanları, çim amfi, marketler gibi alanla mevcut.


Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?


Başakşehir Avrupark Bahçekent ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2018 yılı Nisan ayını söylemek mümkün. Projedeki konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com