24 / 04 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat!

Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat!

Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat hakkında bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz. 86 adet ticari alana yer verilen projede toplam 1.394 konuta yer veriliyor...


Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayat buluyor. Projede Toki, Emlak Konut yanısıra, Konut Yapı ve Cihan İnşaatı'ın imzası bulunuyor.


78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip olan Avrupark Bahçekent Evleri, okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları gibi sosyal alanlar sunuyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat


Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat bilgileri kapsamında projedeki dairelerin satış fiyatları minimum 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 86 adet ticari alanın da yer verildiği proje lokasyon olarak, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklık mesafesinde konumlandırılıyor.


Avrupark Bahçeşehir Evleri iletişim


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com