26 / 04 / 2024

Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık daire bilgilerine göre projedeki konutlar Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 1 KDV oranı ile satılıyor...


Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip olan proje Başakşehir'de yükseliyor.


Toki ve Emlak Konut güvencesi bulunan Bahçekent Avrupark, Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile yükseliyor. Projenin sosyal olanakları arasında, okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, etkinlik alanları gibi alanlar bulunuyor.


Toplam 1.394 daireye yer verilen Bahçekent Avrupark Evleri'nde 86 adet ticari alan da bulunuyor. Proje ulaşım olarak Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta hayata geçirildi.


Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Projenin yatırım bedeli 500 milyon TL.


Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Başakeşehir Avrupark Bahçekent satılık daire fiyatları 170 bin TL bin TL'den başlıyor. 


Bahçekent Avrupark Toki iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com