05 / 05 / 2024

Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat!

Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat!

Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat bilgileri kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Mayıs ayı boyunca geçerli uygun fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor...


Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat listesi bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortak girişimi ile Başakşehir'de hayata geçirilen projede Toki ve Emlak Konut güvencesi de bulunuyor. Projede toplam 1.394 daire ve 86 adet ticari alan yer alıyor.


Avrupark Bahçekent ortak alanları arasında, kullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları gibi alanlar bulunuyor.


Daire alanlarının 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen Bahçekent Avrupark Evleri, 2018 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilecek. Proje lokasyon olarak Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yer alıyor.


Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat


Başakeşehir Avrupark Bahçekent Evleri fiyat tablosuna göre projede konut fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajı Mayıs ayı boynca geçerli olacak.


Başakşehir Avrupark iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com