29 / 04 / 2024

Bakırköy Sea Pearl fiyat listesi!

Bakırköy Sea Pearl fiyat listesi!

Bakırköy Sea Pearl fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin Temmuz 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Ataköy lokasyonunda yer alan projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Bakırköy Sea Pearl projesinin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede ödeme planı kapsamında banka kredisinden yararlanılıyor. 


Lokasyon olarak Basın Express yolu üzerinden TEM'e bağlantılı olarak inşa edilen Bakırköy Sea Pearl projesinde dairelerin 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bakırköy Sea Pearl fiyat listesi!

Bakırköy Sea Pearl fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor. 


Büyüklükleri 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin yer aldığı projede her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonları bulunuyor. 


Bakırköy Sea Pearl ödeme planı:

Yüzde 5 peşinde 48 ay eşit taksit, 

Yüzde 10 peşinde 36 ay vade farksız, 

Yüzde 5 peşinde ise banka kredisi kullanılabiliyor. 


Konum olarak Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre ve Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre uzaklıkta bulunan proje Kuzu Grup imzası taşıyor. 


Bakırköy Sea Pearl projesinin sosyal donatıları içerisinde; biyolojik gölet, yürüyüş ve koşu yolları, streetball sahası, yaya yolları, barok tarzı peyzaj alanı, yoga salonları, seyir adası, çocuk oyun alanları ve tenis kortu mevcut. 

14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!

Ataköy Sea Pearl iletişim

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com