26 / 04 / 2024

Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri!

Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Ataköy lokasyonunda inşa edilen projede metrekare birim fiyatlar 7 bin 200 dolardan başlıyor. Peki Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri nasıl yapılıyor?


Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak tasarlandı. 


Temmuz 2017'de dairelerin teslim edilmesi planlanan Kuzu Grup Sea Pearl projesinde ilk etap 20 katlı olarak 4 bloktan meydana geliyor. Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kuzu Grup Sea Pearl ödemeleri!

Yüzde 5 peşin ödeme yapıldığında 48 ay eşit taksit, 

Yüzde 10 peşin ödemede 36 ay vade farksız, 

Yüzde 5 peşin ödemede ise banka kredisinden yararlanılıyor.


Basın Express yolu üzerinden TEM'e bağlantılı  olarak yükselen proje konum olarak Bakırköy Ataköy lokasyonunda yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor. 


Her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonlarının bulunduğu Kuzu Grup Sea Pearl projesindeki dairelerin büyüklükleri 88 metrekareden başlayarak 398 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Kuzu Grup Sea Pearl projesi Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Projenin sosyal alanları arasında barok tarzı peyzaj alanı, yoga salonları, yürüyüş ve koşu yolları, yaya yolları, çocuk oyun alanları, biyolojik gölet, seyir adası, tenis kortu ve streetball sahası bulunuyor. 

14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!

Ataköy Sea Pearl iletişim

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com