19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri!

Alternatif daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği proje 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri nasıl yapılıyor?


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. 


Konum olarak TEM Otoyolu'nun başında ve Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede hayata geçirilen projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 


Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 69 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen projede 357 dairenin yanı sıra 52 ticari birim yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Ulaşım açısından 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu'na, Kanal İstanbul'a ve 3 Köprüye yakın bir alanda bulunan proje TEM Otoyolu'nun başında, Bahçeşehir'de  Marmaray  ve metro hattının yanı başında yer alıyor. 


Ortak kullanım alanları arasında Vaditepe Gölevleri'nde oyun alanları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, kapalı havuz, yürüyüş yolları ve mini golf alanı mevcut. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ödemeleri kapsamında banka kredisinin kullanıldığı ödemelerde 120 ay vadelendirme ve firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 

 

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım

Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı