26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi!

Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen proje Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede yer alıyor. İşte 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi...


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Daire alternatifleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve  4+1'lerin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


İnşaat alanının 100 bin metrekare olarak belirlendiği proje Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi kapsamında projede daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri'nde 357 daire ve 52 ticari birim yer alıyor.  


Daire teslimlerinin Eylül 2017'de yapılması planlanan Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri projesi 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


TEM Otoyolu'nun başında ve Kanal İstanbul'a yakın bir konumda inşa edilen projenin Kuzey Marmara Otoyolu'na, 3. Havalimanına, 3 Köprüye, Marmaray  ve metro hattına ulaşım kolaylığı bulunuyor. 


Ödeme planına göre projede banka kredisi kullanılıyor. 120 ay vadelendirme yapılan Vaditepe Gölevleri'nde firma bünyesinde 24 ay 0 faiz avantajı alıcıları bekliyor.


Projenin ortak alanları arasında spor sahaları, kapalı havuz, yürüyüş yolları, oyun alanları, bay-bayan fitness salonu ve mini golf alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım

Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı