15 / 05 / 2024

Bağcılar Mirage Rezidans nerede?

Bağcılar Mirage Rezidans nerede?

Bağcılar Mirage Rezidans nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanan proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...


300 milyon TL yatırım bedeli ile 3 blok olarak yükselen Mirage Residence, Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Bağcılar Mirage Rezidans nerede? 


17 katlı olarak tasarlanan Mirage Rezidans'ta, lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.  


Projede, yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal imkanlara yer veriliyor.


Bağcılar Mirage Rezidans nerede?


Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da hayata geçirilen Mirage Residence lokasyon olarak, E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bölgede inşa ediliyor.


Mirage Rezidans Bağcılar fiyatları


Mirage Residence Güneşli fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. 300 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projedeki daireler 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com