16 / 04 / 2024

Avcılar Bizim Evler 7 nerede?

Avcılar Bizim Evler 7 nerede?

8 bin metrekare alan üzerinde yayılan Avcılar Bizim Evler 7 projesi İhlas Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki ön talep sürecinin başladığı Avcılar Bizim Evler 7 nerede?


Avcılar Bizim Evler 7 nerede? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geldiği projede ön talepler toplanıyor. 


Avcılar Bizim Evler 7 'de toplamda 532 daire ve 43 ticari birim bulunuyor. İhlas Yapı imzasıyla yükselen proje 28 katlı 4 bloktan oluşuyor. 


Daire satışlarının devam ettiği Bizim Evler 7 projesinde teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projede dairelerin fiyatları 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Avcılar Bizim Evler 7 nerede?


Avcılar Bizim Evler 7 nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa edilen projenin inşaat alanı 124 bin 106 metrekare arsa alanı ise 8 bin metrekare olarak belirlendi.


Proje lokasyon olarak; 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havaalanı güzergahı ve banliyo hatlarına yakın bir bölgede yükseliyor. 


Avcılar Bizim Evler 7'de ortak alanlar içerisinde; oyun bahçeleri, mini futbol sahası, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, kreş, buhar odası, anaokulu,Türk hamamı, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, eğlence mekanları,  çocuk havuzu ve spor alanları yer alıyor.  

14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!

Avcılar Bizim Evler 7 satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler