28 / 04 / 2024

Arya Rezidans Ümraniye!

 Arya Rezidans Ümraniye!

Arya Rezidans Ümraniye projesinde daireler 30 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...


İstanbul'un Ümraniye ilçesinde konumlandırılan Arya Rezidans projesi Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Arya Rezidans Ümraniye projesi toplamda 60 adet daireden meydana geliyor.


Satışların devam ettiği Arya Rezidans projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Harfiyat çalışmalarının başladığı Arya Rezidans Ümraniye projesinde bloklar 14 katlı olarak tasarlandı.


Arya Rezidans satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 350 bin liradan başlayarak, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Ümraniye Arya Rezidans satış ofisi ile 0212 442 00 11 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Arya Rezidans Ümraniye Evlerinde 7. kattan sonra bulunan 30 daire satışa çıkarıldı. Arya Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 12 ay sonra cevabı veriliyor.


Ümraniye Arya Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden daire satın alınabiliyor. Arya Rezidans Ümraniye Evlerinde dairelerin brüt alanları 85 metrekare olarak belirlendi.

Lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanan Arya Rezidans projesinde hamam, kapalı otopark, yeşil alanları, dinlenme alanları ve spor salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Arya Rezidans iletişim bilgisi: 

Tel : 0212 442 00 11

Web: www.mutluinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com