29 / 04 / 2024

Arya Rezidans satılık daire!

 Arya Rezidans satılık daire!

Arya Rezidans satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor. Ümraniye Arza Rezidans projesinde teslimler 12 ay sonra gerçekleşecek...


Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Arya Rezidans projesi lokasyon olarak İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Arya Rezidans satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Sadece 2 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Arya Rezidans Ümraniye projesinde bloklar 14 katlı olarak tasarlandı. Ümraniye Arya Rezidans Konutlarında dairelerin brüt alanları 85 metrekare olarak belirlendi.


Arya Rezidans satılık daire:


Arya Rezidans satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 350 bin liradan, maksimum ise 450 bin liradan başlayarak yükseliyor. Ümraniye Arya Rezidans ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor.


60 adet daireden meydana gelen Arya Rezidans projesinde lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Ümraniye Arya Rezidans teslim tarihi bilgisine göre konutlar 12 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.


Arya Rezidans satış ofisi ile 0212 442 00 11 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ümraniye Arya Rezidans Evlerinde spor salonu, kapalı otopark, yeşil alanlar ve hamam bulunuyor.


Arya Rezidans telefon numarası: 

Tel : 0212 442 00 11

Web: www.mutluinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com