17 / 05 / 2024

Aqua City Sinpaş Denizli ne zaman teslim?

Aqua City Sinpaş Denizli ne zaman teslim?

Daire alanlarının 72 metrekare ile 241 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede konutların satış süreci devam ediyor. Peki Aqua City Sinpaş Denizli ne zaman teslim?


Aqua City Sinpaş Denizli ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Çeşitli sosyal olanaklarının yanı sıra farklı yaşam tarzlarını da bir araya getiren  Aqua City Sinpaş Denizli projesinde satışlar devam ediyor. 


Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geldiği Aqua City Sinpaş Denizli'de farklı şekilde yaşamlar için konseptler bulunuyor. 


Denizli'nin en yüksek ve prestijli kulelerinde bir hayat sürmek istiyorsanız AquaTowers'ı, kumsal evlerde yaşamak için AquaBeach'i, göl ve bahçe keyfini yaşamak için AquaHomes&Gardens'ı, yalı yaşamı için ise AquaMansion tercih edebilirsiniz. 


Aqua City Sinpaş Denizli ne zaman teslim?

Konutların 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen projede 0 faiz ile 80 ay vadeli olarak ödemeler yapılıyor. 


Birçok sosyal alanı bulunan projede çardaklar, yürüyüş yolları, tropik ağaçları, seyir terasları, çocuklar için su kaydırakları, açık hava sineması, bungalovlar ve palmiyeler yer alıyor. 


Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede 1+1 daireler 187 bin TL, 2+1 daireler 263 bin TL, 3+1 daireler 360 bin TL ve 4+1 daireler 420 bin TL'den başlıyor. 


Denizli Sinpaş Aqua City iletişim

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Tel: 444 19 74

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com