17 / 05 / 2024

Ankara Doğa City teslim tarihi!

Ankara Doğa City teslim tarihi!

Ankara Doğa City teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede daireler 6 Eylül'de kura ile belirlenecek...


Ankara Doğa City teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Projede daireler açık lansman yöntemi ile Eylül 2015 tarihinde satışa sunulacak.


İnşaat çalışmalarının 15 Eylül'de başlaması planlanan Doğa City Evleri'nde kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor.


Projede daireler 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Doğa City Projesi Natura Gayrimenkul imzası taşıyor.


Projede, otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Doğa City Evleri ödeme seçenekleri kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor.


Lokasyon bilgisine göre proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Ankara Doğa City fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. 


Ankara Doğa City teslim tarihi


Ankara Doğa City teslim tarihi bilgilerine göre projede dairelerin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje, toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan oluşacak.


Telefon: (0212) 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı