02 / 05 / 2024

Andalusia Villas Sapanca fiyat!

 Andalusia Villas Sapanca fiyat!

Andalusia Villas Sapanca fiyat? Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim? Andalusia Villas Sapanca telefon? Andalusia Villas Sapanca ödeme planı? gibi merak ettiğimiz sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor. İşte cevaplar...


Andalusia Villas Sapanca fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. Sakarya'da konumlandırılan Andalusia Villas Sapanca projesi Maknoon Grup tarafından hayata geçiriliyor.


4 adet müstakil, 3 adet üçüz ve 14 adet ikiz villadan meydana gelen Andalusia Villas Sapanca projesinde konut teslimleri 3 ay sonra yapılacak. Proje toplamda 19 adet villadan oluşuyor.


Andalusia Villas Sapanca fiyat:


Maknoon Grup Andalusia Villas Sapanca fiyat listesi minimum 450 bin dolardan başlayarak, maksimum 1 milyon 350 bin dolara kadar yükseliyor. Peşin ödemelerede yüzde 10 indirimin yapıldığı projede 2 taksitle ödeme yapılabiliyor.


21 bin metrekare alana sahip olan Andalusia Villas Sapanca projesinde açık-yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, cami, sauna, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve futbol sahası yer alıyor. 


Andalusia Villas Sapanca iletişim:

Telefon: 0212 465 05 55

Web: http://andalusiavillas.net/en/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com