02 / 05 / 2024

Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim?

 Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim?

Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim? Andalusia Villas Sapanca fiyat listesi? Andalusia Villas Sapanca ödeme planı? Andalusia Villas Sapanca telefon numarası? Andalusia Villas Sapanca villa tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...


Sakarya'da inşa edilen Andalusia Villas Sapanca projesi Emlak 2014 Fuarı'nda görücüye çıktı. Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projeden bahsetmeye devam edelim. 


Satışların devam ettiği Andalusia Villas Sapanca projesi toplamda 4 adet müstakil, 14 adet ikiz ve 3 adet üçüz olmak üzere 19 adet villadan meydana geliyor. Andalusia Villas Sapanca projesinin alanı 21 bin metrekare.


Andalusia Villas Sapanca Evleri'nde fitness center, futbol sahası, buhar odası, çocuk oyun alanları, cami ve açık-kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim?


Andalusia Villas Sapanca ev fiyatları 450 bin dolar ile 1 milyon 350 bin dolar arasında değişiyor. Andalusia Villas Sapanca ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 3 ay sonra cevabı veriliyor. 


Andalusia Villas Sapanca telefon:

Telefon: 0212 465 05 55

Web: http://andalusiavillas.net/en/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com