29 / 04 / 2024

Anacadde Kayaşehir son başvuru tarihi 6 Haziran!

Anacadde Kayaşehir son başvuru tarihi 6 Haziran!

Anacadde Kayaşehir son başvuru tarihi 6 Haziran. 8 Haziran'da satışa çıkacak olan projede dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Makro ile Akyapı Ortak Girişi tarafından hayata geçirilen Anacadde Kayaşehir projesi Emlak Konut GYO' tarafından açık arttırma ile satışa sunuluyor. Proje 8 Haziran'da satışa çıkacak.


Anacadde Kayaşehir son başvuru tarihi 6 Haziran. 36 tane cadde girişli dükkanın yer aldığı projede dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Dükkan alanlarının 42 metrekare il 1.350 metrekare arasında değiştiği Anacadde Kayaşehir projesinde banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.


Anacadde Kayaşehir ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 60'lık kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 4 eşit senet hazırlanıyor ve vade farksız ödeniyor. 


1 milyonluk yeni şehirin merkezi Kayaşehir'de yükselen Anacadde Kayaşehir, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 



Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler