28 / 04 / 2024

Anacadde Kayaşehir satılık dükkan!

Anacadde Kayaşehir satılık dükkan!

Anacadde Kayaşehir satılık dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede 63 adet cadde girişli dükkan satılıyor.


Anacadde Kayaşehir satılık dükkan ihalesi 1 Haziran'da yapılacak. Dükkan ihalesine katılmak için son başvuru günü 30 Mayıs olarak belirlendi. Proje Başakşehir Kayaşehir'de 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesinin dükkanları olarak satışa çıkarılan Anacadde projesinde 63 tane cadde girişli dükkan satılıyor. 


Anacadde Kayaşehir satılık dükkan büyüklükleri 42 metrekareden başlıyor, 1.310 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede fiyatlar ise 270 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Anacadde Kayaşehir projesi Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre,  Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Olimpiyat Köyü ile Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Anacadde Kayaşehir satılık dükkan ödemeleri kapsamında tamamı peşin veya banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 6 indirim yapılıyor. Projede yüzde 60'lık kısım peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için 4 ayrı senet hazırlanıyor. 


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı