29 / 03 / 2024

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı!

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı!

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı detayları haberimizin içinde yer alıyor. Vade farksız taksit yapılan projede banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.


Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı detaylarından bahsetmeden önce projeden bahsedelim. 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükselen projede 36 adet cadde girişli dükkan açık arttırma usulü ile satışa sunuluyor.


8 Haziran tarihinde satışa çıkacak olan Anacadde Kayaşehir projesinin dükkan ihalesine katılmak için son gün 6 Haziran. Proje Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçiriliyor. 


Dükkan büyüklüklerinin 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değiştiği Anacadde Kayaşehir projesinde yüzde 60 peşinat ödendiğinde, kalan bedel vade farksız 4 eşit taksitle ödeniyor. 


Kayaşehir Anacadde projesi lokasyon olarak Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı 270 bin liradan başlıyor. Projenini ödeme planı kapsamında banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. 


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı