14 / 05 / 2024

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı!

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı!

Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki dükkanların alanları 42 metrekare ile 1.310 metrekare arasında değişiyor.


Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı ile ilgili bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. 23 bin 170 metrekare alan üzerinde inşa edilen proje Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. 


63 adet cadde girişli dükkanın açık arttırma usulü ile satışa çıkacağı Anacadde Kayaşehir projesinin ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs. Proje 1 Haziran'da satışa çıkıyor.


Anacadde Kayaşehir projesindeki dükkanların büyüklükleri 42 metrekare ile 1.310 metrekare arasında değişiyor. Projede tamamı peşin veya banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.


Anacadde Kayaşehir lokasyon olarak Şehir Hastanesi’ne 2 dakika, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 61 71.


Anacadde Kayaşehir dükkan fiyatı 270 bin TL'den başlıyor. Açık arttırma usulü ile satılan dükkan fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com