29 / 03 / 2024

Akasya AVM ne zaman açılacak?

Akasya AVM ne zaman açılacak?

Apple, Samsung, Vakko, Beymen, Lacoste, Prada, Gucci, Burberry, Armani, Koton, LCV ve Marks and Spencer gibi markaların yer aldığı Akasya AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


Akasya AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim... İçinde 300 adet mağazanın yer aldığı Akasya AVM, Amerikalı mimarlar grubu DDG tarafından tasarlandı.


Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Akasya Acıbadem AVM'de tiyatro salonu, restoranlar, 10 sinema salonu ve konser salonu bulunuyor. Proje 182 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi konum olarak E-5 karayolunun hemen yanında, metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy-Kartal metrosunun Ünalan istasyonunun yanında yükseliyor.


Akasya AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı 6 Mart olarak veriliyor. AVM'nin içinde Apple, Gucci, Samsung, Boyner, Carluccio’s, Vakko, Hemley’s, Beymen, Lacoste, Prada, Victoria Secret, Gucci, Burberry, Kidzania, Armani, Koton, Midpoint, LCV, Marks and Spencer, Burberry ve Faushon markaları bulunuyor.


Akasya AVM iletişim

Web : http://www.ak-asya.com/default.aspx#avm/avm

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com