23 / 04 / 2024

Akasya Modern Evleri'nde 145 bin TL'ye 2+1!

Akasya Modern Evleri'nde 145 bin TL'ye 2+1!

Yisa İnşaat’ın satışa sunduğu son projesi AKASYA MODERN, trendi her geçen gün yükselen Yuvacık Tınaztepe’de panaromik deniz manzarasıyla hayallerinizi süsleyecek bir proje olarak karşınıza çıkıyor...


Yisa İnşaat’ın satışa sunduğu son projesi AKASYA MODERN, trendi her geçen gün yükselen Yuvacık Tınaztepe’de panaromik deniz manzarasıyla hayallerinizi süsleyecek bir proje olarak karşınıza çıkıyor.

 

Akasya Modern’ de panoramik deniz manzaralı 2+1 ara kat daireler, 4+1 özel bahçeli dubleksler, 4+1 panoramik deniz manzaralı çatı dubleksler avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile karşınızda.

 

Geniş sosyal imkanları, temiz havası ve panoramik manzarası ile farklı ve özel bir yaşam şekli sunan Akasya Modern’den yerinizi ayırtın. 


145 bin TL’den başlayan ilk aya özel fiyatlardan yararlanabilmek ve bu ayrıcalıklı projeden ev sahibi olabilmek için arayın..

 

BANKA FAİZSİZ KREDİSİZ VE CAZİP ÖDEME SEÇENEKLERİYLE

Akasya Modern'den ev sahibi olmak şu an çok cazip koşullarla mümkün. Yisa İnşaat'ın yaza özel kampanyasıyla Akasya Modern'den banka kredisiz faizsiz ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olabilirsiniz. Mutfak dolaplarından banyo ekipmanlarına kadar tamamı 1. sınıf ürünlerle satışa sunulan Akasya Modern'de üçlü ankastre seti de evin satış fiyatının içerisinde.

 

Akasya Modern'de 2+1 daireler 145 bin TL, 4+1 bahçe ve çatı dubleksler konumuna göre 299 bin TL - 335 bin TL aralığında değişen fiyatlarla satışta...

 

Ayrıcalıklı konum, kaçmayacak fırsat..

Akasya Modern projesi Yuvacık TED Kolejine yürüme mesafesinde, toplu taşıma olanaklarının hemen yanı başındadır. Keyifle oturulabilecek bir proje olmasının yanı sıra aynı zamanda konumu ve site özellikleri ile kârlı bir yatırım aracıdır.


Bizim Kocaeli